NEOSIL
LION ACRYLIC

NECRYL LION është një silikon akrilik që përdoret për mbylljen e të çarave të ndryshme në materiale poroze si beton, suva, dru, tulla por edhe për izolimin e xhamave, aluminit, qeramikës etj .

PAKETIMI

280 ml

Përshkrimi: NECRYL LION është një silikon akrilik që përdoret për mbylljen e të çarave të ndryshme në materiale poroze si beton, suva, dru, tulla por edhe për izolimin e xhamave, aluminit, qeramikës etj .

Mënyra e përdorimit: Sipërfaqet duhet të jenë të pastra dhe të thata, pa praninë e pluhurave, vajrave dhe papastërtive të tjera. Realizojmë çarjen e pipës në varësi të hapësirës që do të mbushim. Vendosim tubetin në pistoletë, dhe fillojmë aplikimin e Silikonit. Nuk është i përshatshëm për çarje në sipërfaqe me prezencë uji.

Rekomandime: Mbroni sytë dhe vishni doreza gjatë aplikimit. Mbuloni qylymat me letër ose plasmas. Në rast derdhje pastrojeni menjëherë me aceton.

Kujdes: NEOCRYL LION është lehtësisht i lyeshëm me të gjitha llojet e bojërave. Për përdorim profesional. Përgjegjësia e prodhuesit kufizohet në vlerën e produktit.

Koha e magazinimit: 12 muaj