Zgjidh bojën e duhur!

KOMPANIA

Kompania “NEON PAINTS” është krijuar në Tiranë në vitin 1998 dhe profilin e saj e ka në fushën e prodhimit të bojrave dhe llaqeve. Duke filluar nga viti 2001 “NEON PAINTS” qe e para kompani në sektorin e saj që krijoi rrjetin e distribucionit në të gjithë territorin e Shqipërisë.

MISIONI, VIZIONI & VLERAT​

“NEON PAINTS” ka një mision të përcaktuar qartë: Të rrisi vazhdimisht cilësinë e jetës së njerëzve duke ofruar produkte të përmirësuara dhe të dëshiruara në industrinë e bojrave.  “NEON PAINTS” ka një vizion: Që njerëzit të gjejnë të gjitha materialet e tyre të nevojshme ndërtimore dhe kimike pranë kësaj kompanie.

INOVACION

Kreativiteti, inovacioni, fokusii te klienti dhe R&D janë komponentë dinamikë të suksesit afatgjatë dhe rritjes së ardhshme të “NEON PAINTS”. Projekte të shumta në shkallë të gjerë kultivohen njëkohësisht, duke rezultuar në produkte efektive dhe origjinale për klientët.

PRODUKTET

BËHU DISTRIBUTOR

Pse të bëheni distributor i NEON PAINTS?

UNO PREMIUM PAINTS

UNO Wall Paint

SPECIFIKIMET

PAKETIMI: 3L / 9L / 15L
KOHA E THARJES: 3-4 ORE
KONSUMI: 10-12m2/L

UNO Plastic Paint

SPECIFIKIMET

PAKETIMI: 3L / 9L / 15L
KOHA E THARJES: 3-4 ORE
KONSUMI: 14-16m2/L

UNO Acrylic Paint

SPECIFIKIMET

PAKETIMI: 3L / 9L / 15L
KOHA E THARJES: 3-4 ORE
KONSUMI: 14-16m2/L

UNO Plastic Paint ULTRA WHITE

SPECIFIKIMET

PAKETIMI: 3L / 9L 
KOHA E THARJES: 3-4 ORE
KONSUMI: 7-8m2/L

UNO Acrylic Paint ULTRA WHITE

SPECIFIKIMET

PAKETIMI: 3L / 9L 
KOHA E THARJES: 3-4 ORE
KONSUMI: 10-14m2/L

BETOCLASS Microcement Effect