BETOCLASS
PRIME

BETOCLASS Prime është një llaç fleksibël, i modifikuar, i përforcuar me fibra. Veshje dekorative me çimento, pa përbërës gërryes, i përshtatshëm për aplikime të brendshme
dhe të jashtme.

PAKETIMI

25 KG

KONSUMI

1.4 kg/m2

 
 

BETOCLASS
FINISH

BETOCLASS është një shtresë dekorative me efekt mikroçimento e parapërzier, e modifikuar, që është e përshtatshme për aplikime të brendshme dhe të jashtme. BETOCLASS përdoret si një shtresë mikroçimentoje në aplikime të ndryshme, si shkallë, dysheme, mure dhe konstruksione të veçanta, si shtretër të integruar dhe pajisje sanitare të integruara. Për aplikime të brendshme dhe të jashtme në shtëpi, hotele apo kudo që dëshironi një rezultat të veçantë estetik.

PAKETIMI

25 KG

KONSUMI

1.4 kg/m2

 
 

BETOCLASS
ACRYL

BETOCLASS ACRYL është një shtresë dekorative akrilike, e gatshme për përdorim, e përshtatshme për dysheme, mure dhe mobilje të integruara. BETOCLASS ACRYL përdoret si një shtresë mikroçimentoje në aplikime të shumta, si në shkallë, dysheme, mure dhe ndërtime të veçanta, si pajisje sanitare të integruara (lavamane, dushe, etj.) dhe mobilje të integruara (krevat, banakë, tavolina., etj.). E aplikueshme në shtëpi, hotele, dyqane, restorante ose kudo që dëshirohet një rezultat estetik minimal, i sofistikuar dhe i personalizuar.

PAKETIMI

5KG / 15KG

KONSUMI

1.7 kg/m2

 

APLIKIMI