ZMALTOLAC
NORMAL

ZMALTOLAC është një bojë shumë cliësore që përdoret në ambientet e brendshme dhe të jashtme. ZMALTOLAC përdoret për lyerjen e sipërfaqeve metalike, të drurit si edhe për mure.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

4-6 ORE

KONSUMI

7-8 m2/L

Përshkrimi: ZMALTOLAC është një bojë shumë cliësore që përdoret në ambientet e brendshme dhe të jashtme. ZMALTOLAC përdoret për lyerjen e sipërfaqeve metalike, të drurit si edhe për mure.

Aplikimi: ZMALTOLAC përgatitet duke u holluar me tretës White Spirit NEON NW-13.00 dhe diluent NEON NX-20.00 ose NC-10.00 në raport 10%-20% me bojë. Punohet lehtësisht me furçë, rrul ose pistoletë. Është rezistente ndaj agjentëve atmosferikë dhe jep një sipërfaqe me shkëlqim.

Fuqia Mbuluese: Mbulon 7-8m2/l në sipërfaqe normale të lyer fillimisht me antikorrosiv NEON ANTIRUST ose ANTICOR.

Koha e Tharjes: 4-6 orë në kushte atmosferike normale.

Paketimi: 0.75L, 3.75L