RS 35
ANTIMOULD

RS35 ANTIMOULD është një bojë akrilike kundër mykut për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme.

PAKETIMI

3L / 9L

KOHA E THARJES

4-6 ORE

KONSUMI

5-7 m2/L

Përshkrim: RS35 ANTIMOULD është një bojë akrilike kundër mykut për sipërfaqet e brendshme dhe të jashtme.

Përgatitja e Sipërfaqes: Pastroni sipërfaqen nga myku duke përdorur MOLITO. Hiqni të gjitha yndyrat dhe vajrat.

Aplikimi: Prisni anët e sipërfaqes dhe holloni shtresën e parë të RS35 ANITMOULD me 10% ujë. Kur vija dhe shtresa e parë të jenë tharë (pas 4-6 orësh), mund të rilyeni sipërfaqen me RS35 ANTIMOULD duke holluar bojën me 10% ujë. Për rezultate më të mira përdorni astarin AN-501. RS35 ANTIMOULD ka qëndrueshmëri në kushtet e motit të vështirë dhe elasticiteti i tij ndjek sipërfaqen ku është aplikuar.

Koha e Tharjes: Pas një periudhe dy javore, sipërfaqja mund të lahet me ujë dhe sapun.

Mbulimi: RS35 ANITMOULD mbulon 5-7m2/L në varësi të sipërfaqes.

Pas Lyerjes: Pastroni pajisjet menjëherë me ujë dhe sapun.

Paketim: 3L dhe 9L.