NEOLAC
WOOD

NEOLAC WOOD është një llak dekorativ cilësor, me bazë rezine alkide për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

4-6 Orë

KONSUMI

14-16m2/L

Përshkrimi: NEOLAC WOOD është një llak dekorativ cilësor, me bazë rezine alkide për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Aplikimi: Punohet mirë me furçë, rul ose pistoletë. Jep një sipërfaqe me shkëlqim dhe të qëndrueshme ndaj agjentëve atmosferikë. Depërton në sipërfaqen e drurit dhe e mbron atë nga bakteret dhe insektet. Paraprakisht sipërfaqja duhet të pastrohet nga papastërtitë. Mos e aplikoni llakun nën temperaturën 5°C dhe mbi 35°C dhe në lagështi më tepër se 80%. Hollohet me White Spirit NEON NW-13.00 dhe diluent NEON NX-10.00 ose NC-10.00 në masën 10%-15%. Mbulon 7-8m2/l në sipërfaqe normale.

Koha e Tharjes: 4-6 orë në kushte atmosferike normale.

Paketimi: 0.75L, 3.75L,