NEOLAC
STONE

NEOLAC STONE është një llak akrilik një-komponent, transparent për gurin, i përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Llaku zë vend në sipërfaqen e gurit pa ndryshuar ngjyrën dhe pa krijuar cipë, duke ruajtur sipërfaqen natyrale të gurit nga lagështia dhe njollat. Thekson bukurinë natyrale të gurit dhe e bën të duket si i ri.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

1-2 Orë

KONSUMI

10-12 m2/L

Përshkrimi: NEOLAC STONE është një llak akrilik një-komponent, transparent për gurin, i përshtatshëm për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Llaku zë vend në sipërfaqen e gurit pa ndryshuar ngjyrën dhe pa krijuar cipë, duke ruajtur sipërfaqen natyrale të gurit nga lagështia dhe njollat. Thekson bukurinë natyrale të gurit dhe e bën të duket si i ri.

Aplikimi: Sipërfaqja duhet të jetë e pastër, e thatë, pa yndyra, pa pluhura apo bojë të vjetër. Përziejeni mirë para përdorimit. Aplikoni një ose dy shtresa me rul, furçë ose me pistoletë spërkatëse pa e holluar. Mos e aplikoni llakun nën temperaturën 5°C dhe mbi 35°C dhe në lagështi më tepër se 80%. Produkti duhet të mbahet i mbyllur në një vend të freskët, të thatë, të ajrosur mirë dhe i mbrojtur nga drita e diellit. Mbulon 10-12m2/l në varësi të sipërfaqes që do të aplikohet.

Koha e Tharjes: 1-2 orë dhe mund të ri-lyhet pas 3-4 orësh. Koha e tharjes varet nga faktorët atmosferikë.

Paketimi: 0.75L, 3.75L,