NEOLAC
NEOPROTECT

NEOLAC NEOPROTECT është një llak antimol mbrojtës dhe dekorues për dru. Ndalon plotësisht krijimin e mykut, i cili i jep drurit ngjyrë të gjelbër dhe të errët. Nuk krijon cipë, duke shmangur plasaritjet. I lejon frymëmarrje drurit dhe mundëson lyerjen sërish me një shtresë të re, pa qenë nevoja për parapërgatitje shtesë.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

12 Orë

KONSUMI

12-15 m2/L

Përshkrimi: NEOLAC NEOPROTECT është një llak antimol mbrojtës dhe dekorues për dru. Ndalon plotësisht krijimin e mykut, i cili i jep drurit ngjyrë të gjelbër dhe të errët. Nuk krijon cipë, duke shmangur plasaritjet. I lejon frymëmarrje drurit dhe mundëson lyerjen sërish me një shtresë të re, pa qenë nevoja për parapërgatitje shtesë.

Aplikimi: Në dru natyral për jashtë dhe brenda, të punuar ose pak të punuar, pjergulla, gardhe, trarë, dritare, streha dhe mobilie kopshtarie. Është i gatshëm për përdorim. Përziejeni mirë para përdorimit. Lyeni me penel në drejtim të strukturës së drurit. Nëse përdoret për jashtë, kaloni të paktën dy duar në një interval 12 orë. Mund të përdoret me pistoletë ose me rul. Mos të aplikohet nën temperaturën 5°C dhe mbi 35°C dhe në lagështi më tepër se 80%. Mbulon 12-15m2/l në varësi të përthithjes së sipërfaqes së drurit.

Koha e Tharjes: Në temperaturë normale të ambientit 1 orë për prekje dhe 12 orë për tharje të plotë.

Paketimi: 0.75L, 3.75L,