NEOLAC
AQUA

NEOLAC AQUA është një llak dekorativ me bazë uji, me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm që është i përshtatshëm për aplikim në sipërfaqe druri të përgatitura siç duhet.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

1-2 Orë

KONSUMI

7-8 m2/L

Përshkrimi: NEOLAC AQUA është një llak dekorativ me bazë uji, me cilësi të lartë për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm që është i përshtatshëm për aplikim në sipërfaqe druri të përgatitura siç duhet.

Aplikimi: I lehtë për t’u aplikuar me furçë, rul ose pistoletë. Ai jep një zonë shkëlqyese dhe rezistencë ndaj agjentëve atmosferikë. Mund të depërtojë brenda sipërfaqeve të drurit, duke mbrojtur atë nga bakteret dhe insektet. Para përdorimit, sipërfaqja duhet të jetë e pastër nga pluhurat. Mos aplikoni në temperatura nën 5°C dhe mbi 35°C dhe/ose lagështi relative mbi 80%. Duhet të hollohet me NEON NW-13.00 ose NEON NX-20.00 ose NC-10.00 në 10%-20%. NEOLAC AQUA mbulon 7-8m2/l mbi një sipërfaqe normale dhe të lëmuar.

Koha e Tharjes: 1-2 orë në kushte normale atmosferike.

Paketimi: 0.75L, 3.75L