GLORIA
BETACRYL

GLORIA BETACRYL është një bojë e përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, bazuar në rezinë sintetike të një cilësie të lartë. Mund të përdoret për lyerjen e çimentos prej betoni, suva mermeri, çimento të thjeshtë etj.

PAKETIMI

3L / 9L / 15L

KOHA E THARJES

2-3 ORE

KONSUMI

11-14 m2/L

Përshkrimi:GLORIA BETACRYL është një bojë e përshtatshme për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, bazuar në rezinë sintetike të një cilësie të lartë. Mund të përdoret për lyerjen e çimentos prej betoni, suva mermeri, çimento të thjeshtë etj. Ka një rrjedhje shumë të mirë pa lënë shenja. Pas 15-20 ditësh mund të lahet me një solucion të butë pastrues. Shpëlajeni me ujë të pastër dhe lëreni të thahet.

Përgatitja e Sipërfaqes:Sipërfaqet e reja të përbëra nga suva mermeri etj, duhet të lyhen me AN-601 NEODUR ose AN-501 ACRYLIC PRIMER të holluar me ujë. Për sipërfaqet e vjetra, duhet të sigurohet që të gjitha sipërfaqet të jenë të pastra, pa pluhur dhe yndyrë. Fërkoni me letër smerile Nr. 36 ose Nr.50 dhe lyejeni sipërfaqen me AN-501 ACRYLIC PRIMER ose AN-601 NEODUR.

Përdorimi:Mos e aplikoni në sipërfaqe shumë të ftohta ose të lagështa, në kushte të lagështa dhe në temperatura nën 5°C (41 ° F). Aplikoni lehtë me furçë ose rul. Aplikoni dy shtresa GLORIA BETACRYL. Për shtresën e parë hollojeni 15% – 20% me ujë dhe pas 2 – 4 orësh aplikoni shtresën e dytë të holluar me 10%.

Fuqia Mbuluese: GLORIA BETACRYL mbulon 11 – 14m²/L në varësi të sipërfaqes.

Koha e Tharjes: Në kushte të përshtatshme tharja sipërfaqësore ndodh për rreth 1 orë, ndërsa rilyerja e sipërfaqes mund të bëhet pas 2-3 orësh.

Mjetet e Punës: Pas përfundimit të lyerjes paisjet duhet të lahen menjëherë me ujë dhe sapun.

Paketimi: 3L, 9L dhe 15L.