FERROX
PROFESSIONAL

FERROX është një bojë me bazë alkide që thahet shpejt dhe përdoret si shtresë përfundimtare për sipërfaqet metalike, druri ose muri. Ofron një sipërfaqe me cilësi të lartë dhe ka qëndrueshmëri të shkëlqyer.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

30 Minuta – 1 Orë

KONSUMI

14-16m2/L

Përshkrimi: FERROX është një bojë me bazë alkide që thahet shpejt dhe përdoret si shtresë përfundimtare për sipërfaqet metalike, druri ose muri. Ofron një sipërfaqe me cilësi të lartë dhe ka qëndrueshmëri të shkëlqyer.

Aplikimi: FERROX mund të hollohet me NEON NC-10.00, NEON NX-20.00 ose NEON NW-13.00 rreth 10-20%. Mund të aplikohet lehtësisht me furçë, rul ose pistoletë. FERROX mbulon 14-16m2/L mbi një sipërfaqe normale, të lëmuar, të përgatitur me bojë antikorozive NEON ANTICOR, ANTIRUST ose CORROTEX.

Koha e Tharjes: 30 minuta – 1 orë në kushte normale atmosferike.

Paketimi: 0.75L, 3.75L,