ANTICOR
NORMAL

NEON ANTICOR antikorrosiv është një bojë shumë cliësore. NEON ANTICOR është bojë për sipërfaqe metalike e cila frenon ndryshkun për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

PAKETIMI

0.75L / 3.75L

KOHA E THARJES

4-6 ORE

KONSUMI

8-10 m2/L

Përshkrimi: NEON ANTICOR antikorrosiv është një bojë shumë cliësore. NEON ANTICOR është bojë për sipërfaqe metalike e cila frenon ndryshkun për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme.

Aplikimi: NEON ANTICOR përgatitet duke u holluar me tretës White Spirit NEON NW-13.00 dhe diluent NEON NX-20.00 ose NC-10.00 në raport 10%-20% me bojë. Punohet lehtësisht me furçë, rrul ose pistoletë. Është rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.

Fuqia Mbuluese: Mbulon 8-10m2/l në varësi të gjëndjes së sipërfaqes që do të lyhet.

Koha e Tharjes: 4-6 orë në kushte atmosferike normale.

Paketimi: 0.75L, 3.75L